الجمعة 05 يونيو 2026 الموافق 19 ذو الحجة 1447
رئيس مجلسي
الإدارة والتحرير
جابر المهدي
المواطن المواطن
رئيس مجلسي
الإدارة والتحرير
جابر المهدي

ياسمين عز لـ بسام رجب: «بنتك دخلت التمثيل بموهبتها ولا واسطة»

337
ياسمين عز
ياسمين عز

استضافت الإعلامية ياسمين عز في برنامجها "كلام الناس" الفنان بسام رجب، الذي يكشف خلال الحلقة عن قصص وأسرار عديدة يحكيها لأول مرة بعد فترة طويلة من الغياب، كما يكشف عن موهبة ابنته وبداية دخولها مجال التمثيل.

ياسمين عز تتحدث عن ابنة بسام رجب

وقال بسام رجب خلال لقاءه مع ياسمين عز في برنامجها "كلام الناس"، المذاع عبر شاشة قناة "ام بي سي مصر": "فريدة عملت مسلسل مع نيللي كريم وتقريبًا خلصوا تصوير، وأنا مليش أني أقولها تعمل أي، هي حابه خليها تجرب وتشوف هي حابه تكمل وتستمر ولا لا، لكن أقولها تعمل أي ومتعملش أي أنا مبعملش كدا".

وأضاف عن دخولها التمثيل بواسطة: "يمكن حضرتك أول حد يعرف أن بنتي بتمثل، والمسلسل اللي عملته محدش عرف إن دي بنتي، وهي بتصر على ده وأنا بحترم ده فيها جدًا، لأنها عاوزة تثبت نفسها بنفسها".

بسام رجب ودخول ابنه الوسط الفني

وتابع: "أنا مش هقول ده مسلسل أيه، ولكن أتمنى لما يتعرض المسلسل الناس تشوفها بشكل كويس، وإن شاء الله تبقى كويسة، وأهم حاجة تكون حابه اللي بتعمله، طالما حابه اللي بتعمله ليه لا".




تم نسخ الرابط